VIZITA NË VENDET E SHENJTA

Shikoni si Vendet e Shenjta të Biblës mbeten të Shenjta edhe në epokën tonë!E njëjta vajosje që vepronte atëherë,vepron dhe tani duke çliruar nga robëria!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

Woman Gets A SUPERNATURAL Experience!!! | PAUL & SILAS' PRISON

Mrs. Julia Johnson shares the supernatural experience she had at Paul and Silas’ prison when she visited this holy place with other international visitors. With a heart full of unforgiveness ...and frustration, because of the many futile efforts she had made to forgive, she was desperately seeking divine intervention in her life. The anointing of God that flows unceasingly in this prison was more than enough to make her forget the pain of the past once and for all and finally release forgiveness. Her radical change is obvious and it can happen to anyone who believes! As you watch this divine encounter, open your heart and get ready to receive your own freedom from every burden that holds you captive, in the name of Jesus Christ!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

STAY CONNECTED WITH THE SCOAN THESSALONICA:
✅ Visit our Website -https://www.scoanthessalonica.org
✅ Follow us on Facebook -https://www.facebook.com/SCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow us on Twitter -https://twitter.com/SCOANHarry
✅ Subscribe to our YouTube Channel -https://www.youtube.com/SCOANThessalonicaMinistries

#HolyLand #PaulSilasPrison #AngelsTouch

Pin It on Pinterest