VIJA E LUTJES DHE LUTJA MASIVE

Çdo javë në SCOAN Selanik,Perëndia përdor njeriun e Perëndisë Hari që të shërojë të sëmurët,të çlirojë të demonizuarit dhe të flasë në zemrat e njerëzve.Shikoni si Fryma e Perëndisë lëvizë me fuqi midis kongregacionit.Lutuni njëkohësisht me njeriun e Perëndisë Hari dhë bëhuni gati të merrni mrekullinë tuaj!Mbani mend që distanca nuk është pengesë për Frymën e Shenjtë!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

Prayer Line & Mass Prayer At The SCOAN Thessalonica With Harry (25/08/19)

Experience the power of God working miraculously through the man of God Harry as he ministers healing and deliverance to people who have come from different parts of the world to seek the face and opinion of God. Chains are being broken, generational and ancestral curses are being revealed through the gift of prophecy and a new history is being written, in Jesus' mighty name. Receive your own portion of blessing as you watch, in Jesus' name!

* Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.
STAY CONNECTED WITH THE SCOAN THESSALONICA:
- Like us on Facebook - https://www.facebook.com/SCOANThessalonicaMinistries/
- Follow us on Twitter - https://twitter.com/SCOANHarry
- Visit our Website - https://www.scoanthessalonica.org
- Subscribe to our YouTube Channel - https://www.youtube.com/ScoanThessalonicaMinistries
Show More

Pin It on Pinterest