Tribute To Prophet TB Joshua (1963-2021)

Gjenerali i Perëndisë, Profeti TB. Xhoshua, shtegëtoi drejt Zotit. Çfarë trashëgimi të lavdishme la pas. Ndryshoi jetët e mijëra njerëzve, ndryshoi kombe, ndryshoi botën! Nuk ka asnjë dyshim që bota jonë sot, është më e mirë për shkak të tij.

“Dëshiroj të nderoj atin tim frymor, mentorin dhe mësuesin tim, Profetin TB. Xhoshua. Profeti TB. Xhoshua luajti rolin më të rëndësishëm në jetën time, në mënyrë që bëhesha ai që jam sot, dhe i jam shumë mirënjohës Perëndisë dhe atij për kohën që investoi tek unë. Ishte një njeri që e dedikoi jetën e vet në përmirësimin e jetës së njerëzve të tjerë, dhe njëkohësisht ishte njeriu më i përulur që njoha ndonjëherë. ” – Njeriu I Perëndisë Hari.

Sot, misioni që i dha Ati Hyjnor këtu në tokë, është përmbushur dhe ka shtegëtuar për të qenë më Zotin. Është një nga të Shenjtët në Qiell, në prezencën e Perëndisë. Trashëgimia e tij do të vazhdojë të jetë përjetë

ATTENTION! THE SCOAN THESSALONICA REOPENS!!! 📢

ATTENTION! THE SCOAN THESSALONICA REOPENS!!! 📢

The SCOAN Thessalonica resumes its weekly Sunday Services starting from 29th of August 2021 at 12:00 p.m. GMT +3. We would kindly like to inform all foreign visitors planning to attend a Sunday Service at the SCOAN Thessalonica to send an email to our official email…

read more
THE WEDDING OF THE MAN OF GOD HARRY!

THE WEDDING OF THE MAN OF GOD HARRY!

Dear SCOAN Thessalonica family, with joyous hearts, we announce you the marriage of the man of God Harry with his fiancée Maria that took place on the 5th of January 2021 at Thessalonica, Greece! We would like all of you to be present on this joyous day, but…

read more

GOVERNMENT’S NEW URGENT ANNOUNCEMENT FOR COVID-19!

GOVERNMENT'S NEW URGENT ANNOUNCEMENT FOR COVID-19! We would like to inform you that the Sunday Service on October 25th, 2020, will not take place due to the new regulations announced by the Greek Government. The Greek Government announced that from tomorrow these new...

read more

URGENT ANNOUNCEMENT: STARTING CONSTRUCTION WORKS!

URGENT ANNOUNCEMENT: STARTING CONSTRUCTION WORKS! We would like to inform you that the SCOAN Thessalonica will remain closed to the public until further notice, because of construction works. Remain blessed and stay tuned for further announcements!

read more

KUJDES NGA NJË MASHTRUES I RI NË FACEBOOK

KUJDES NGA NJË MASHTRUES I RI NË FACEBOOK Në Facebbok është një faqe e re e RREME me emrin "WISE MAN Harry-scoan" (http/www.facebook.com/wisemanharryscoan),e cila pretendon që është Sinagoga,Kisha e të Gjitha Kombeve, përgjigjet si njeriu i Perëndisë Hari dhe kërkon...

read more

SCOAN SELANIK ËSHTË E HAPUR SËRISHT

ANNOUNCEMENT - THE SCOAN THESSALONICA IS HOLDING LAJMËRIM - SCOAN SELANIK ËSHTË E HAPUR SËRISHT! ORËT E FUNKSIONIMIT TË KISHËS: ➡️Kisha funksionon çdo të Djelë nga ora 12:00 deri në orën 18:00. ➡️Çdo të shtunë nga ora 9:00 deri në 14:00 zhvillohet procedura...

read more

URGENT ANNOUNCEMENT: FACE MASKS MANDATORY IN ENCLOSED SPACES

URGENT ANNOUNCEMENT: FACE MASKS MANDATORY IN ENCLOSED SPACES The Government of Greece announced new rules concerning the use of protective masks, in order to contain the spread of COVID-19. From 1 August 2020 till 31 August 2020, people will be required to wear a face...

read more

KUJDES NGA MASHTRUESIT!

KUJDES NGA MASHTRUESIT! https://www.youtube.com/watch?v=Qeue42k_L2Q Duam tiu informojmë se ka shumë faqe në Rrjetet Sociale që mbajmë emrin e Sinagogës,Kisha e të Gjitha Kombeve Selanik ose emrin e njeriut të Perëndisë Hari.Megjithatë ka vetëm dy faqe zyrtare në...

read more

Pin It on Pinterest