SHËRIME

Të sëmurit shërohen,të çalët ecin sërisht dhe lebrozët shërohen në emrin e Jezus Krishtit!Nuk ka asnjë sëmundje që Jezus Krishti nuk mund të shërojë-Ai është Shëruesi i Madh!”Për shkak të plagëve të Tij jemi shëruar.”(Isaia 53:5)
Miliona njerëz që vuajnë nga sëmundje të ndryshme,shërohen në SCOAN Selanik,ndërkohë që marrin lutje në emrin e Jezus Krishtit! Bëhuni dëshmitarë të fuqisë së Perëndisë që shëron akoma edhe sot!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

Woman With Severe FUNGAL INFECTION Got HEALED THROUGH PRAYER!!! 🙏

One may be shocked at the sight of Mrs. Oriakhi's fungal infection but Jesus saw a potential way to glorify His name and prove to people that He is the Great Healer. Mrs. Oriakhi had visited numerous doctors but no one could prescribe something that would heal her severe infection and take away her pain. However, when she put her problem in God's hands and received an anointed prayer from man of God Harry, the resurrecting power of Jesus Christ flew in her and restored her health!

Whether your disease is incurable cancer or something as painful as severe fungal infection, know that the will of God for you is to be healthy, happy and content in Christ Jesus! Don't doubt His ability to set you free and heal you. Receive your healing and live the life that was destined for you in Christ Jesus!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

🔔 Don't miss a thing from Jesus' transformative power working today! Subscribe and click on the notification bell to receive a notification every time a new video is published - https://youtube.com/c/SCOANThessalonicaMinistries?sub_confirmation=1

STAY CONNECTED WITH THE SCOAN THESSALONICA:
✅ Visit Our Website - https://www.scoanthessalonica.org
✅ Follow Us On Facebook - https://www.facebook.com/SCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow Us On Twitter - https://twitter.com/SCOANHarry
✅ Subscribe To Our YouTube Channel - https://www.youtube.com/SCOANThessalonicaMinistries

🙌 Share Your Testimony - https://scoanthessalonica.org/testimonies/
🤝 Become A SCOAN Thessalonica Partner - https://scoanthessalonica.org/donation/
🌍 Join The Translation Project - https://scoanthessalonica.org/translation-project/

#Healing #SCOANThessalonica #ManOfGodHarry
Show More
1 of 3 Next

Pin It on Pinterest