PROFECI

Çdo fjalë nga Perëndia është dhënë me një qëllim!Ndërkohë që ndiqni,do të shikoni se si zbulohet rrënja e problemeve të brezit të sotshëm,me qëllim që të ndryshojë historia e botës! Mos harroni,Jezus Krishti erdhi që t’i japë fund të kaluarës sonë dhe të lindë një të ardhme të ndritur!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

"This SPIRIT Of DEPRESSION Comes & Goes!!!"

The number of those who try to find out the cause of depression and dissatisfaction in their lives is constantly increasing. In this vain effort, many tend to attribute it to a series of negative life events, hormonal imbalance or even environmental conditions. So, in this perpetual search for the real root of the problem, everything seems to lead to a cause beyond the physical. That is why there is a need for a spiritual solution!
We are going to watch the anointing of God exposing the root of depression and its harmful effects on Mr. Aleksei's life, while enriching us with knowledge for the things of the spirit.
As you watch this video, receive the knowledge that will give you the ability to hit the root of depression in order for you to break free from it and get rid of it permanently!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

STAY CONNECTED WITH THE SCOAN THESSALONICA:
✅ Visit Our Website - https://www.scoanthessalonica.org
✅ Follow Us On Facebook - https://www.facebook.com/SCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow Us On Twitter - https://twitter.com/SCOANHarry
✅ Subscribe To Our YouTube Channel - https://www.youtube.com/SCOANThessalonicaMinistries

➡️ Share Your Testimony - https://scoanthessalonica.org/testimonies/
➡️ Become A SCOAN Thessalonica Partner - https://scoanthessalonica.org/donation/
➡️ Join The Translation Project - https://scoanthessalonica.org/translation-project/

#Prophecy #SCOANThessalonica #ManOfGodHarry
Show More
1 of 3 Next

Pin It on Pinterest