ÇLIRIME

Satani është armiku ynë-vjedhësi vjen për të vjedhur,për të vrarë dhe për të shkatërruar (Gjoni 10:10).Duhet ta njohim armikun tonë-shkaku i gjithë trishtimit,dhimbjes,zemërimit dhe i dhunës.Demonët janë të vërtetë.Gjenden pas çdo shkatërrimi që shikojmë sot.I bëjnë njerëzit të humbasin kontrollin dhe të kryejnë vepra të turpshme.Por demonër e dinë që duhet të nënshtrohen në emrin e Jezus Krishtit (Marku 1:21-28 ).
Çdo javë në SCOAN Selanik ,njerëzit çlirohen nga frymëra të liga dhe pranga demonike.Bekohuni ndërkohë që shikoni se si Fryma e Perëndisë thyen zinxhirët e errësirës dhe çliron njerëzit!

Rikujtim: Mund të zgjidhni gjuhën që dëshironi. Klikoni tek ikona me ingranazhin poshtë në anën e djathtë për të shfaqur cilësimet e riprodhimit automatik të videos. Klikoni tek titrat/CC dhe në vazhdim zgjidhni gjuhën që dëshironi që të fillojë shfaqja e titrave. Perëndia ju bekoftë!

Can A Demon Bless You??? 😲 WATCH & LEARN!!!

We may think that the effects of Idol worship won't be costly. We're so concerned about our present condition and we are ready to do whatever it takes to find ...any sort of relief or solution. So, we compromise and turn to things that the Word of God warns us against. According to scripture, "You shall have no other gods before me...you shall not bow down to them or serve them, for I the Lord your God am a jealous God, visiting the iniquity of the fathers on the children to the third and the fourth generation." (Exodus 20:3-5)

Ms Juliet's life was tremendously affected by her family's choice to serve demonic idols, even though she didn't want to follow their ungodly path. As she dared to refuse serving her ancestors' idols, a battle of demonic attacks waged and only a true man of God could put an end to it. When she received a touch from the man of God Harry at SCOAN Thessalonica's prayer line, the evil spirit tormenting the entire family was exposed and Ms. Juliet was declared free once and for all!

Right now, as you watch, be released from any evil spirit or demonic idol working against you and your family, in Jesus' mighty name!

⚠️ Reminder: You may choose the language of your choice under the subtitles menu.

🔔 Don't miss a thing from Jesus' transformative power working today! Subscribe and click on the notification bell to receive a notification every time a new video is published - https://youtube.com/c/SCOANThessalonicaMinistries?sub_confirmation=1

STAY CONNECTED WITH THE SCOAN THESSALONICA:
✅ Visit Our Website - https://www.scoanthessalonica.org
✅ Follow Us On Facebook - https://www.facebook.com/SCOANThessalonicaMinistries
✅ Follow Us On Twitter - https://twitter.com/SCOANHarry
✅ Subscribe To Our YouTube Channel - https://www.youtube.com/SCOANThessalonicaMinistries

🙌 Share Your Testimony - https://scoanthessalonica.org/testimonies/
🤝 Become A SCOAN Thessalonica Partner - https://scoanthessalonica.org/donation/
🌍 Join The Translation Project - https://scoanthessalonica.org/translation-project/

#Deliverance #SCOANThessalonica #ManOfGodHarry
[+] Show More
1 of 7 Next

Pin It on Pinterest