MIRË SE ERDHËT NË

SINAGOGË KISHA E TË GJITHA KOMBEVE SELANIK

Blog

Ndani me ne dëshminë tuaj

Bashkëpunoni me ne

Rreth nesh

Bashkohuni në projektin e përkthimit

Vizitoni SCOAN Selanik

Lajmërime

Shikoni videot tona

“Shiko përtej situatës tënde,atje ku është Jezusi”

T.B Xhoshua

“Ε djeshmja është histori,e sotmja është mundësi dhe e nesërmja është mister!”

T. B. Xhoshua

“Jam ai/ajo që Perëndia thotë se jam,kam atë që Perëndia thotë se kam dhe mund të bëj atë që Perëndia thotë se mund të bëj!”

T. B. Xhoshua

“Falja sjell paqe në zemrën e njeriut që pendohet me të vërtetë!”

T. B. Xhoshua

“Shpërblimi dhe medalja nuk është për ata që dorëzohen,por për ata që durojnë!”

T. B. Xhoshua

“Vërtetimi i besimit tonë është siguria e plotë për çdo gjë në Perëndinë!”

T. B. Xhoshua

“Bindja është çelësi i suksesit!”

T. B. Xhoshua

“Kur mësojmë të përdorim emrin e Jezus Krishtit në harmoni me Fjalën e Perëndisë dhe me fuqinë Frymës së Shenjtë, do të kemi sekretin që tundi të gjithë botën nëpërmjet apostujve!” T. B. Xhoshua

“Si të krishterë,jemi urdhëruar të ecim hapat e vogla të besimit me durim,sepse nuk ka rrugë të shkurtër drejt pjekurisë frymore!”

T. B. Xhoshua

“Si të krishterë,çdo herë që tundohemi nga djalli,gjithmonë duhet të kujtojmë që themeli,mbrojtja dhe përgjigja jonë është shumë e thjeshtë:Fjala e shkruar dhe e përjetshme e Perëndisë!”

T. B. Xhoshua

“Ata që e bekojnë Perëndinë në mes të sprovave të tyre,do të bekohen nëpërmjet sprovave të tyre!”

T. B. Xhoshua

“Fjala e Perëndisë ka aftësinë të na rrisë frymërisht dhe na ndihmon që fryma jonë të qeverisë ndjenjat tona!”

T. B. Xhoshua

“Ai që është bërës i Fjalës,merr gjëra nga Perëndia!”

T. B. Xhoshua

“Bekimet e botës e pasurojnë trupin tonë përkohësisht,ndërkohë që bekimet e Perëndisë pasurojnë shpirtin tonë për një përjetësi!”

T. B. Xhoshua

“Fjala e Perëndisë është fara e jetës së shenjtë që hyn brenda në zemrën tonë dhe e bën besimin tonë të rritet!”

T. B. Xhoshua

“Nëse situata në të cilën ndodhesh tani nuk të siguron të ardhmen,mos u dëshpëro;nuk ka ardhur fundi,por më e mira po vjen!”

T. B. Xhoshua

“Duke vepruar në Fjalën e Perëndisë,e bën Jezus Krishtin të gjallë në jetën tënde!”

T. B. Xhoshua

“Gëzimi i vërtetë vjen nga dashuria jonë për Jezus Krishtin dhe jo nga dashuria jone për gjërat që grumbullojmë!”

T. B. Xhoshua

“Fjalët e tua janë ura drejt të ardhmes tënde!”

T. B. Xhoshua

“Ata që e bekojnë Perëndinë në mes të sprovave të tyre,tregojnë vërtetësinë e tyre si fëmijë të Perëndisë!”

T. B. Xhoshua

“Ka diçka më të rëndësishme se situata jote e pranishme-destinacioni yt hyjnor!”

T. B. Xhoshua

“Kur Perëndia të shëron,të shëron në mënyrë efektive dhe e bën për shpëtimin e shpirtit tënd!”

T. B. Xhoshua

“Fjalët që thuhen në harmoni me Fjalën e Perëndisë,bëjnë mrekulli!”

T. B. Xhoshua

“Angazhoje zemrën tënde me Fjalën e Perëndisë,të cilën duhet ta lexosh me kujdes,ngadalë dhe në mënyrë të përsëritur,dhe do të fillojë të ndikojë sjelljen dhe karakterin tënd!”

T. B. Xhoshua

Na ndiqni në Mediat Sociale

prayer_request_3

Lutja është rruga më e shkurtër ndërmjet teje dhe Perëndisë!

KËRKESË LUTJE

 

Kanali Youtube

Prova të ekzistencës së Jezus Krishtit!!!

Keni dyshime për vërtetësinë e Biblës së Shenjtë?Mos ndoshta besoni që mrekullitë ndodhnin vetëm në epokën e apostujve?Nëse miliona njerëz të kësaj gjenerate duhet të besojnë,duhet të shohin prova që Jezus Krishti është i njëjtë dje,sot dhe përgjithmonë.Videoja e mësipërme është prova që Jezus Krishti është i Gjallë dhe vazhdon të fuqizojë dishepujt e tij që të ndryshojnë botën sot.Ndërkohë që shikon emrin e Jezus Krishtit që vepron në Frymë nëpërmjet njeriut të Perëndisë Hari,hape zemrën tënde dhe përgatitu për mrekullinë tënde në emrin e Jezus Krishtit!

Mesazhet e fundit

blog

Postimet e Fundit në Blog

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

facebook

Postimet e Fundit në Facebook

8 hours ago

‼️ 𝐁𝐄𝐖𝐀𝐑𝐄 𝐎𝐅 𝐅𝐑𝐀𝐔𝐃𝐒𝐓𝐄𝐑𝐒 ‼️We would like to inform you that there are numerous pages on Social Media that bear either the name of the church, Synagogue Church Of All Nations Thessalonica, or the name of the man of God Harry.There is only one official Facebook page that belongs to the church (✅SCOAN Thessalonica), only one official Twitter page (✅https://twitter.com/SCOANHarry), only one official website (✅http://www.scoanthessalonica.org) and only one email address (✅info@scoanthessalonica.org)In case you have communicated or you are in communication with anyone that wants to sell to you the spiritual items of the SCOAN (anointing water, anointing sticker, faith bracelet), or wants to pray for you in exchange for money, you should know that you are dealing with a fraudster that has nothing to do with the ministry!Below you can find a list of some of the fraudsters that claim to be the man of God Harry:Fraudsters on Facebook:⛔️ WISE MAN Harry - scoan⛔️ Wise Man Harry ministries official⛔️ Wise Man Harry⛔️ Wise Man Harry SCOAN⛔️ Harry Wiseman⛔️ www.facebook.com/profile.php?id=100019657818002⛔️ Wiseman HARRY⛔️ Evangelist Harry Scoan Pastor⛔️ Wizeman Harry⛔️ Wiseman HarryFraudsters on YouTube: ⛔️ www.youtube.com/channel/UCgW6XHGiVADaZeI2ScsnHoQ⛔️ www.youtube.com/channel/UCd8qyon1cIAHPR_AX3dMRTA⛔️ www.youtube.com/channel/UCMIPVycGrD6KVpz0wMV-gdA⛔️ www.youtube.com/channel/UCNNWuGf8pOHD5IkdA9y7r3g⛔️ www.youtube.com/channel/UCU7iaKvs2Rlfne4fJ0euVvA⛔️ www.youtube.com/channel/UCjoThQD9K3SW_R7MMFGr9NA⛔️ www.youtube.com/channel/UCxufSHM-C0xJ_rt4TCvB2gAFraudsters on Twitter:⛔️ twitter.com/WiseManHarry20⛔️ twitter.com/wisemanharrysco⛔️ twitter.com/harry_scoanFraudsters on Instagram:⛔️ www.instagram.com/wisemanharry7241⛔️ www.instagram.com/wisemanharry07⛔️ www.instagram.com/wiseman_harry792⛔️ www.instagram.com/wisemanharry12⛔️ www.instagram.com/wisemanharry1122⛔️ www.instagram.com/wisemanharry_scoan ... See MoreSee Less
View on Facebook

17 hours ago

𝐏𝐄𝐎𝐏𝐋𝐄 𝐒𝐋𝐄𝐄𝐏 𝐀𝐍𝐃 𝐍𝐄𝐕𝐄𝐑 𝐖𝐀𝐊𝐄 𝐔𝐏 𝐁𝐄𝐂𝐀𝐔𝐒𝐄 𝐓𝐇𝐄𝐘...Do you see dead people in your dreams? It's not okay! The dead do not have anything to do with the living and when one sees the dead in his dreams it raises concern. This was the case of the man in this video... Coming all the way from Canada to experience the transformative power of God, he never thought that the dead people visiting him in his dreams were the cause of his problems. Pouring endless light in this matter, man of God Harry through the gift of prophecy, exposed the root of his problems and also revealed why many people sleep and never wake up!As you watch this video, know that satan is busy 24/7 hours a day, looking for someone to devour and ask God to protect you from every demonic spirit operating at night, while you are asleep, in Jesus' name!📺 𝐖𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐨𝐧 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞: youtu.be/xqOHCBqgfm0#demonicattacks #prophecy ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 days ago

𝐇𝐔𝐌𝐀𝐍 𝐑𝐄𝐁𝐄𝐋𝐋𝐈𝐎𝐍In the course of history, we see that it is quite common for man to rebel against the moral principles and the laws of God each time the freedoms that are available to them exceed the amount of discipline they have applied to their character. It is a rebellion against the laws that oppress our sinful nature and its tendency for fleshly gratification. At the end of the day, this human rebellion makes us do things against God’s instruction!“𝐍𝐨𝐰 𝐰𝐡𝐞𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐞𝐨𝐩𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐰 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐌𝐨𝐬𝐞𝐬 𝐝𝐞𝐥𝐚𝐲𝐞𝐝 𝐜𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐝𝐨𝐰𝐧 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐮𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧, 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐞𝐨𝐩𝐥𝐞 𝐠𝐚𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐭𝐨 𝐀𝐚𝐫𝐨𝐧, 𝐚𝐧𝐝 𝐬𝐚𝐢𝐝 𝐭𝐨 𝐡𝐢𝐦, ‘𝐂𝐨𝐦𝐞, 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐮𝐬 𝐠𝐨𝐝𝐬 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐬𝐡𝐚𝐥𝐥 𝐠𝐨 𝐛𝐞𝐟𝐨𝐫𝐞 𝐮𝐬; 𝐟𝐨𝐫 𝐚𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐌𝐨𝐬𝐞𝐬, 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐚𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐛𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐭 𝐮𝐬 𝐮𝐩 𝐨𝐮𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐄𝐠𝐲𝐩𝐭, 𝐰𝐞 𝐝𝐨 𝐧𝐨𝐭 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐡𝐚𝐬 𝐛𝐞𝐜𝐨𝐦𝐞 𝐨𝐟 𝐡𝐢𝐦.’” (𝐄𝐱𝐨𝐝𝐮𝐬 𝟑𝟐:𝟏) The Israelite’s rebellion against Moses and God teaches us that great experiences with God are not enough to keep one on His way. What God asks from us will continue to seem hard and heavy to bear until we come to realise that they are for our good and make life full and free! When we reach this level of maturity, we will realise that the best antidote against the poison of sin is to walk in the Spirit!🙏 𝐏𝐫𝐚𝐲𝐞𝐫: “O Holy Spirit, take more of my rebellion and give me more of the discipline of Your character. Fill me with the spirit of an obedient servant and direct me to Your way – in the name of Jesus I pray, amen!#HumanRebellion #Obedience ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

IMMEDIATE HEALING FROM ACUTE LOW BACK PAIN WITH PARASPINAL MUSCLE SPASMS!As the man of God Harry prayed for this woman, a feeling of warmth overwhelmed her and her heart began to pound. Then, she felt a heavy object fall on her back twice and from that moment the muscles were released and her spinal cord was restored. Immediately, she started doing with her body all the movements she could not do before!📖 Read more about her healing: scoanthessalonica.org/religion-of-words/#testimony-2#healing #prophetharry ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

𝐌𝐈𝐑𝐀𝐂𝐔𝐋𝐎𝐔𝐒 𝐇𝐄𝐀𝐋𝐈𝐍𝐆: 𝐄𝐋𝐃𝐄𝐑𝐋𝐘 𝐖𝐎𝐌𝐀𝐍 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐈𝐕𝐄𝐒 𝐍𝐄𝐖 𝐊𝐍𝐄𝐄𝐒!!!Suffering from the health problems she was facing and frustrated by the doctors who asked for 3,000 - 4,000 euros to operate on her, this elderly woman from Bulgaria visited the Synagogue, Church Of All Nations Thessalonica. After years of immobility, she started walking again without any help, as the anointing of God located her and resurrected her dead knees! With great joy, she threw the stick that used to support her and glorified the Living God for the new life He gave to her dead health!As you watch the resurrection power of Jesus Christ flow through this old woman's body, bring your problem to the feet of the One who overcame death; to the One who can give life to every dead area of ​​your life, in the name of Jesus Christ!📺 𝐖𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐨𝐧 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞: youtu.be/xuFHzbmGJjM#healing #miracle ... See MoreSee Less
View on Facebook

Pin It on Pinterest